Patronii George Copos si Gigi Becali au ceva serios de impartit, dovada ca se ataca permanent in ultimul timp. Dupa ce finantatorul din Ghencea a ras de omologul sau din Giulesti, atunci cand acesta a afirmat ca nu se simte bine in campionatul sates
Patronii George Copos si Gigi Becali au ceva serios de impartit, dovada ca se ataca permanent in ultimul timp. Dupa ce finantatorul din Ghencea a ras de omologul sau din Giulesti, atunci cand acesta a afirmat ca nu se simte bine in campionatul satesc din Romania daca nu joaca in cupele europene, Copos a lansat un nou tir spre latifundiarul din Pipera. „Pungile cu bani ale lui Gigi Becali au ajutat Steaua sa iasa din liga sateasca sau din campionatul satesc, din aceasta liga a lui Mitica. Reafirm ca ratarea calificarii in grupele Cupei UEFA mi-a produs o suparare foarte mare. Daca vom continua sa ramanem in acest campionat satesc, daca nu mergem in Europa, e normal sa fiu suparat. Nu suntem fericiti in liga lui Mitica (...) Participarea in grupele Ligii Campionilor a adus Stelei un buget de 12.000.000 de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.