Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat ieri ca Executivul ar trebui remaniat cu totul, in timp ce secretarul general Titus Corlatean a sustinut ca Guvernul nu mai are autoritatea morala sa conduca. Totusi, despre varianta sustinerii unei alte mot
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat ieri ca Executivul ar trebui remaniat cu totul, in timp ce secretarul general Titus Corlatean a sustinut ca Guvernul nu mai are autoritatea morala sa conduca. Totusi, despre varianta sustinerii unei alte motiuni de cenzura, depusa eventual de PD-PLD, Geoana a afirmat ca situatia se va analiza in momentul in care ea va fi introdusa. Liderul PSD a precizat ca nu a mai avut intalniri nici cu premierul, dar nici cu presedintele in perioada postmotiune. "Acest Guvern nu are cum sa mai functioneze in perioada urmatoare, si daca ramane, si daca nu ramane. si daca va fi sau nu motiunea de cenzura, acest Guvern nu mai are autoritatea morala de a conduce tara", a afirmat Corlatean. Mircea Geoana a adaugat ca ceea ce s-a prezentat public reprezinta "caricatura cea mai grotesca" pe care o are romanul despre omul politic si care "s-a infaptuit live la televizor". "Este o lovitura mortala data liberalilor", a comentat Geoana. "Propun caltabosul ca simbol al puterii de dreapta", este ideea liderului PSD. Potrivit deciziei luate ieri de conducerea PLD, daca in termen de trei zile Guvernul nu isi va inainta demisia, va initia impreuna cu PD motiunea de cenzura "Guvernul Tariceanu - guvern corupt si incompetent". Democratii insa au anuntat ca vor analiza abia astazi, la Iasi, in sedinta BPN, oportunitatea initierii unei motiuni de cenzura.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.