Transfer. Golgheterul din Ghencea este dorit de campioana Greciei, care este gata sa plateasca 5.000.000 de euro pentru a-l avea din iarna Conducerea clubului grec insista pe langa Gigi Becali pentru cel mai bun om al sau, Nicolae Dica. Patronul est
Transfer. Golgheterul din Ghencea este dorit de campioana Greciei, care este gata sa plateasca 5.000.000 de euro pentru a-l avea din iarna Conducerea clubului grec insista pe langa Gigi Becali pentru cel mai bun om al sau, Nicolae Dica. Patronul este gata sa se desparta de golgheterul sau, dar tine la pret. Olympiacos este gata sa plateasca cinci milioane de euro, chiar dupa meciul de maine, de la Constanta, pentru a-si asigura serviciile atacantului stelist. Gigi Becali a cerut timp de gandire si inclina sa accepte oferta grecilor, deoarece ar scoate de 20 de ori mai mult decat a platit acum trei ani celor de la FC Arges pentru "Dicanio". Presedintele Sokratis Kokkalis a trecut peste toti impresarii pe care ii are Nicolae Dica si a trimis emisarii, care au discutat direct cu patronul stelist. Grecul vede transferul ca pe o investitie, el dorind ca peste un sezon sa-l dea "mai departe" pe Dica, bineinteles cu o cota mult mai mare. In vara, ei au reusit o adevarata afacere, cedandu-l pe Nery Castillo la Sahtior Donetk pentru 27,5 milioane de dolari, cel mai scump transfer din istoria fotbalului grecesc. "Dicanio" ar fi de acord sa joace la un club ca Olympiacos, mai ales ca este constient ca poate fi o rampa de lansare. Daca Steaua va ajunge la un acord cu grecii, Dica nu va putea juca pentru ei in acest sezon al cupelor europene. Oferta de salariu pregatita pentru atacantul "ros-albastru" este si ea atractiva, "Oly" oferindu-i un salariu de 800.000 euro pe sezon, contractul fiind pe patru ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.