Noul tehnician al lui "U" Cluj a fost prezentat oficial ieri si va avea drept obiectiv salvarea de la retrogradare
Universitatea Cluj are un nou antrenor, dupa demisia lui Adrian Falub. Gheorghe Multescu a acceptat conditiile  puse de catre
Noul tehnician al lui "U" Cluj a fost prezentat oficial ieri si va avea drept obiectiv salvarea de la retrogradare
Universitatea Cluj are un nou antrenor, dupa demisia lui Adrian Falub. Gheorghe Multescu a acceptat conditiile puse de catre actionarii Universitatii, astfel ca, ieri, au fost semnate actele de catre cele doua parti. Tehnicianul a venit liber de contract la Cluj unde va sta cel putin pana la finalul acestui campionat, cu posibilitate de prelungire pentru inca un sezon, daca "U" va ramane si la anul in prima liga. "Mie nu-mi plac tatonarile. Ori vin, ori nu. Vreau sa va spun ca nu a fost deloc greu sa vin la Cluj. Nici macar contractul nu l-am negociat. Am acceptat atat cat mi-a oferit conducerea clubului, insa bonusurile pentru indeplinirea obiectivului sunt mai mari", a spus Multescu, la prezentarea oficiala.
Tehnicianul a afirmat, apoi, ca din lotul actual nu il cunoaste decat pe Vasile Ghindaru pe care l-a avut jucator la Astra Ploiesti, insa spera ca munca pe care o va depune aici sa dea roade cat mai repede. "Principala problema la aceasta echipa este gestionarea finalurilor de meci. Principalii factori pot fi de ordin fizic sau psihic. Important este sa-i fac pe jucatori sa aiba din nou incredere in ei, pentru ca este clar ca exista un pic de frustrare in randul lor. Cred ca vom reusi sa facem treaba buna, pentru ca 80% din formatiile pe care le-am antrenat erau in lupta pentru evitarea retrogradarii si am reusit sa le salvez. Pot spune ca am experienta in aceste situatii", a mai declarat Gigi Multescu. Tehnicianul va fi ajutat de secunzii Dorel Chiriac si Francisc Dican, iar preparator fizic va fi turcul Yuksel Yesilova.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.