Slaba pregatire a managerilor publici a determinat Institutul National de Administratie sa deruleze un program special de pregatire, intitulat „Proiectul Tinerilor Profesionisti“. Fara promovarea acestuia, tinerii nu se mai pot angaja pe
Slaba pregatire a managerilor publici a determinat Institutul National de Administratie sa deruleze un program special de pregatire, intitulat „Proiectul Tinerilor Profesionisti“. Fara promovarea acestuia, tinerii nu se mai pot angaja pe functii administrative, in institutii de stat, ministere, primarii sau prefecturi. Potrivit noilor reglementari legale, la angajare, un candidat trebuie sa prezinte diploma de absolvire a cursului de specialitate, eliminandu-se astfel ocuparea functiilor pe considerente de relatii si nepotisme. Asadar, programul specializat de formare este structurat in functie de categoria in care candidatul urmeaza sa se incadreze.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.