Procurorii au interceptat mai multe convorbiri telefonice de la inceputul lunii septembrie, in care Muresan si Ciorba se pun de acord ce sa declare la DNA, iar Gheorghe Ciorba ii aminteste lui Muresan de cele cateva sute de palinca veche pe care voi
Procurorii au interceptat mai multe convorbiri telefonice de la inceputul lunii septembrie, in care Muresan si Ciorba se pun de acord ce sa declare la DNA, iar Gheorghe Ciorba ii aminteste lui Muresan de cele cateva sute de palinca veche pe care voia sa i le dea lui Remes, pentru ca "ii place sa beie, ma". O parte din apararea ticluita atunci de Muresan se regaseste si astazi in reactiile avute dupa retinerea lui. Dosarul in care Gheorghe Ciorba este denuntator la DNA nu este, insa, singurul. Afaceristul a fost trimis ieri in judecata de procurorii Parchetului Judecatoriei Negresti-Oas, intr-un caz de evaziune fiscala de 13 miliarde de lei vechi. Procurorii sustin ca Ciorba nu a inregistrat in evidentele societatii pe care o adminstra zece contracte de subantrepriza, cu cateva societati comerciale, unele dintre ele fictive. Ciorba mai are inca un dosar in care e cercetat pentru spalare de bani. Cea de-a doua parte a materialului interceptat de DNA in scandalul Remes, care nu a mai fost difuzata de TVR, a aparut pe internet si poate fi accesata la adresa www.cancan.ro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.