Primariile nu au afisate listele cu candidatii la europarlamentare.

Presedintele organizatiei judetene a PNG Constanta, George Mandila, sustine ca, desi exista obligatia ca listele cu candidatii la europarlamentare sa fie afisate de primar
Primariile nu au afisate listele cu candidatii la europarlamentare.

Presedintele organizatiei judetene a PNG Constanta, George Mandila, sustine ca, desi exista obligatia ca listele cu candidatii la europarlamentare sa fie afisate de primarii, acest lucru nu se intampla.
"Din semnalele mele, listele nu sunt afisate la nici o primarie. Toata lumea spune ca asteapta data de 16 octombrie pentru ramanerea definitiva a candidaturilor pentru a afisa acele liste. Este un adevar partial. Pentru ca acele liste sa devina definitive trebuie sa treaca prin furcile caudine ale contestatiilor. Pentru a fi contestate trebuie afisate. Poate cineva are ceva de spus despre o persoana care candideaza, ii vede numele pe lista si acela este posibil sa nu mai candideze."
Presedintele PNG sustine ca primarile intarzie cu bunastiinta sa afiseze listele eurocandidatilor iar in acest an prefectul trebuia sa urmareasca punerea in aplicare.

PNG nu este un partid extremist
Saptamana aceasta, intr-o conferinta de presa, presedintele filialei judetene a PNTCD, Tudorel Chesoi, a afirmat ca "liderii PNG au o manifestare extremista, in special presedintele Becali". George Mandila a tinut sa precizeze ca "PNG a eliminat orice urma de suspiciune cu privire la existenta manifestarilor extremiste din partid prin retragerea de pe listele cu candidatii europarlamentari, cu 24 de ore inainte de depunerea listelor, a lui Vlad Hogea, aflat pe o pozitie eligibila: locul trei. Presedintele Becali nu se poate compara cu Tudorel Chesoi, aceasta doamna Bovary a politicii constantene."
In privinta candidatilor pentru fotoliul de primar al municipiului Constanta, la PNG au ramas, in cursa interna, trei candidati: Gigi Alexa, Andra Seceleanu si George Mandila, deoarece Catalin Dancu este pe locul doi al listei cu candidatii la Parlamentul European.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.