Cinci jurnalisti din Targu Jiu au fost batuti duminica dupa-amiaza, in timp ce incercau sa realizeze un reportaj despre o nunta in comunitatea de romi de la Strehaia. Jurnalistii au fost luati la bataie de nuntasi. Nemultumiti cu corectia aplicata, r
Cinci jurnalisti din Targu Jiu au fost batuti duminica dupa-amiaza, in timp ce incercau sa realizeze un reportaj despre o nunta in comunitatea de romi de la Strehaia. Jurnalistii au fost luati la bataie de nuntasi. Nemultumiti cu corectia aplicata, romii le-au confiscat camera de filmat si casetele video.
BATAIE. Incidentul, in care au fost implicate doua echipe de televiziune si un ziarist, s-a petrecut in cartierul Meteor din Targu Jiu. Familiile mirilor au devenit agresive la vederea camerelor de filmat iar in incaierarea care a urmat rudele au spart camerele de luat vederi ale jurnalistilor si le-au luat casetele. Jurnalistii au depus plangeri la politie impotriva agresorilor. Cei agresati de romii participanti la nunta sunt: Costin Soare si Andy Botu de la National Tv, Loredana Covei si Cristi Nitulescu de la ALFA Tv si Mirela Cioboata de la Editie Speciala de Oltenia. "In jurul orei 13.00 ne-am deplasat la mireasa acasa pentru a obtine acordul parintilor sa filmam la logodna fiicei. Este nunta, dar ei ii spun logodna ca sa nu aiba probleme cu legea. In timp ce asteptam sa iasa din casa parintii fetitei, pentru a stabili detaliile, cativa romi au iesit si au inceput sa ne injure. Erau din Tg. Jiu. Ii cunosteam din vedere. Am trecut strada si vorbeam cu niste colegi la telefon. Atunci ne-am pomenit cu o turma de romi si pirande, care s-au napustit asupra noastra si au inceput sa ne loveasca cu picioarele si cu batele. Am ramas fara aparatura si telefoane mobile. Colegii de la ALFA au scapat mai ieftin pentru ca erau in masina. Lor le-au luat doar caseta video",a declarat pentru Jurnalul National reporterul Costi Soare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.