Un roman a fost arestat, joi, in provincia italiana Treviso, dupa ce a fost acuzat ca ar fi violat, in urma cu o luna, o femeie pe treptele unei biserici din localitatea Spresiano. Victima romanului este o femeie in varsta de 40 de ani, care termina
Un roman a fost arestat, joi, in provincia italiana Treviso, dupa ce a fost acuzat ca ar fi violat, in urma cu o luna, o femeie pe treptele unei biserici din localitatea Spresiano. Victima romanului este o femeie in varsta de 40 de ani, care terminase tura de noapte, la serviciu, in jurul orei sase dimineata, si se intorcea acasa. Ajunsa in fata bisericii din Spresiano, ea a fost acostata si agresata de doi barbati, dintre care unul a violat-o pe treptele bisericii, apoi a jefuit-o inainte de a fugi. Femeia a fost internata in spitalul din Treviso, in stare de soc puternic.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.