Ioan Sdrobis, managerul general al divizionarei secunde Jiul Petrosani, a recunoscut ca doua cluburi bucurestene se bat pentru transferul atacantului Pintilii. Sdrobis, l-a acuzat pe Gica Hagi de faptul ca l-a ratat pe atacantul care a fost in curtea
Ioan Sdrobis, managerul general al divizionarei secunde Jiul Petrosani, a recunoscut ca doua cluburi bucurestene se bat pentru transferul atacantului Pintilii. Sdrobis, l-a acuzat pe Gica Hagi de faptul ca l-a ratat pe atacantul care a fost in curtea Steaua. ATAC. Intr-o interventie la radio Sport Total FM, Ioan Sdrobis a lansat un atac destul de dur la adresa lui Gica Hagi, dar si a patronului echipei Jiul, Alin Simota. a€žLa Petrosani am facut o treaba foarte serioasa. Am schimbat clubul din temelii. De la antrenorul Gheorghe Poenaru, pana la ultimul angajat. Avem o echipa tanara, cel mai batran jucator fiind Apetrei, 25 de ani. Problema este ca domnul Simota, patronul nostru, nu intelege acest sport. Eu i-am mai spus ca domnia si prostia se platesc! Noi nu avem valori multe aici. Ma refer ca nume. CSM Valcea este mult peste noi ca vedete pe teren. Insa, noi jucam un fotbal tineresc. Asta ne va promova in primul esalon". a€žParintele", care l-a lansat in fotbalul de performanta pe Cristi Chivu, s-a luat apoi de Gheorghe Hagi: a€žGica a gresit enorm fata de Pintilii. Acest copil a fost in curte Stelei si nimeni nu l-a apreciat. Acum, doua cluburi mari din Bucuresti si doua din Germania, se bat pentru a-l transfera. Cu Pintilii in atac, Steaua putea sa faca multe lucruri frumoase".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.