RAPID - Victorie la redebut pentru Rednic Ieri, intr-un meci amical desfasurat la baza ProRapid, Mircea Rednic a re­de­butat pe banca giulestenilor cu o victorie la scor, 10-0 in fata divizionarei D FC Bucharest. Golurile "alb-
RAPID - Victorie la redebut pentru Rednic Ieri, intr-un meci amical desfasurat la baza ProRapid, Mircea Rednic a re­de­butat pe banca giulestenilor cu o victorie la scor, 10-0 in fata divizionarei D FC Bucharest. Golurile "alb-visiniilor" au fost marcate de Raduta (2), Burdujan, Mazilu, Cesinha, E. Dica, Pistol, N. Grigore, Herea si R. Stancu. Miercuri, Rapid va mai sustine un meci de verificare, la Fieni, prilej cu care gruparea din Liga 3 isi va inaugura instalatia de nocturna.   STEAUA - Iacob continua seria golurilor Atacantul "ros-albastrilor" Victoras Iacob (foto) a bifat o noua "dubla" pentru echipa sa in victoria cu 2-1 obtinuta de Steaua in fata lui Intergaz Bucuresti, intr-un meci de verificare disputat ieri pe arena din Ghencea. Astfel, Iacob isi continua seria buna dupa ce a reusit sa inscrie cele doua goluri ale victoriei de la Mioveni. "Sper ca pana la meciul cu Sevilla, din Liga Campionilor, sa se refaca Surdu, Lovin si Vali Badea", a declarat managerul general al Stelei, Adrian Ilie.   CFR CLUJ - Ando a dat recital cu Gloria Bistrita Liderul din Liga 1, CFR Cluj, a facut spectacol cu Gloria Bistrita, scor 4-1, intr-un meci de verificare desfasurat pe terenul secund al gruparii din Gruia. Golurile trupei pregatite de Ioan Andone au fost reusite de Semedo, Didi, Fabbiani si Minteuan, in timp ce pentru bistriteni a punctat Nalati.     FARUL - Gache s-a luat de arbitri In cadrul turneului desfasurat la Albena, in Bulgaria, Farul a invins, scor 3-2, pe Cernomore Varna, prin go­lurile realizate de Voiculet, Bacila si Chiqou. La final, antrenorul "marina­rilor", Constantin Gache, a criticat prestatia arbitrilor: "Am reusit sa ne impunem in final cu toata opozitia arbitrilor. A fost o buna perioada de pregatire, care sper sa ne foloseasca in meciurile din campionat".   TENIS - Ancheta pentru pariuri ilegale Forurile de conducere ale tenisului mondial au ajuns la un acord privind necesitatea efectuarii unei anchete in ceea ce priveste pro­blema meciurilor aranjate, in ca­drul unei reuniuni care a avut loc la Londra. Totul a plecat de la un meci disputat in turneul de la Sopot, in lu­na august, cand site-ul de pariuri "Bet­fair" a suspendat meciul dintre Nikolay Davidenko (foto) si Martin Vassallo, rusul abandonand la scorul de 6-2, 3-6, 1-2. Pe timpul jocului au fost pariati circa cinci milioane de euro.   LIGA CAMPIONILOR - Bilete la pachet si online, pe Ghencea Conducerea Stelei a hotarat modali­ta­tea de achizitionare a biletelor pentru cele doua meciuri din grupa H a Ligii Campionilor, ramase de disputat pe arena din Ghencea. Astfel, la jo­cu­ri­le cu FC Sevilla (7 noiembrie) si Sla­via Praga (27 noiembrie), tichetele vor fi vandute sub forma de pachet, dar si, in premiera, prin intermediul site-ului www.bilete.ro. De asemenea, fanii pot cumpara bilete si la liber de la casele stadionului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.