PRESELECTIE - Corul de Copii Radio Societatea Romana de Radiodifu­ziune, Directia Formatii Muzicale, organizeaza astazi preselectii pentru Corul de Copii Radio. Sunt asteptati elevi cu varsta intre 8 si 13 ani - fe­te, si 8
PRESELECTIE - Corul de Copii Radio Societatea Romana de Radiodifu­ziune, Directia Formatii Muzicale, organizeaza astazi preselectii pentru Corul de Copii Radio. Sunt asteptati elevi cu varsta intre 8 si 13 ani - fe­te, si 8 si 10 ani - ba­-­ie­ti. In 2008, Corul de Copii Radio va concerta la galele Simpozionului Mondial de Muzica Corala, organizat la Copenhaga.   BOLI - Controlul necesar Inca de la cele mai fragede varste, copilul poate prezenta diverse sem­ne de boala: apatie, motaiala, anxie­ta­te, respiratie dificila etc. Toate aces­t­e semne nu trebuie lasate sa treaca fara consultul unui specialist. Un diagnostic corect, pus in ur­ma unei consultatii detaliate, poate scoate la iveala complicatii ale starii de sanatate a mi­cu­tu­lui.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.