Festivalul de Cultura "Zapping Through Culture" 2007 a inceput la 11 octombrie si se va incheia duminica, 14 octombrie. Locatia aleasa pentru aceasta manifestatie speciala este CLUB A, cunoscut de cei care-l frecventeaza pentru faptul ca este adesea

Festivalul de Cultura "Zapping Through Culture" 2007 a inceput la 11 octombrie si se va incheia duminica, 14 octombrie. Locatia aleasa pentru aceasta manifestatie speciala este CLUB A, cunoscut de cei care-l frecventeaza pentru faptul ca este adesea gazda a unor evenimente culturale de marca.

Ce este totusi "Zapping Through Culture"? Un festival care aduce laolalta tineri talentati si personalitati importante din viata culturala, reprezentand totodata o rampa de lansare pentru noua generatie de artisti, fie ca vorbim de muzica, teatru, pictura, fotografie sau literatura.

In istoria de peste 35 de ani a Clubului A au aparut pe scena din Str. Blanari toate numele importante ale vietii culturale in concerte, piese de teatru, expozitii, momente de poezie si proza, dezbateri etc.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.