Germania mai are doua puncte pina la calificare, iar Ucraina isi joaca la Glasgow ultima sansa.

Preliminariile Euro 2008 au ajuns intr-un punct in care orice pas gresit devine fatal, iar invitatia la festinul austro-elvetian de vara
Germania mai are doua puncte pina la calificare, iar Ucraina isi joaca la Glasgow ultima sansa.

Preliminariile Euro 2008 au ajuns intr-un punct in care orice pas gresit devine fatal, iar invitatia la festinul austro-elvetian de vara viitoare va fi rupta chiar in fata celor care comit erorile. Sint multe echipele care evolueaza cu spatele la zid, iar una dintre cele mai delicate grupe este B, unde primele trei echipe (Scotia, Italia, Franta) sint despartite de doar doua puncte. Tot aici, a patra clasata, Ucraina, cu sase puncte in spatele podiumului, are un meci mai putin si simbata isi joaca insasi calificarea in meciul de la Glasgow. Printre nationalele deja lipsite de griji la loc de frunte sta cea a Germaniei, care mai are nevoie de maximum doua puncte in urmatoarele patru meciuri pentru a ajunge la Euro 2008. Daca simbata va invinge in Irlanda nu numai ca va fi deja calificata, dar va elimina si nationala acestei tari, deschizind astfel Cehiei drumul spre Austria si Elvetia.



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.