Mezina presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a declarat, sambata, la Deva, ca ar dori sa candideze pentru un mandat de deputat, din partea Organizatiei de Tineret a formatiunii democrate.   "Proabil ca voi candida pentru un lo

Mezina presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a declarat, sambata, la Deva, ca ar dori sa candideze pentru un mandat de deputat, din partea Organizatiei de Tineret a formatiunii democrate. "Proabil ca voi candida pentru un loc in Camera Deputatilor din partea Organizatiei de Tineret PD din Bucuresti. Pana la alegerile parlamentare din Romania, voi sustine femeile din PD care candideaza pe locuri eligibile pentru Parlamentul European. Este vorba despre Roberta Alma Anastase, care ocupa locul doi pe lista PD, si de hunedoreanca Monica Iacob Ridzi care este pe locul patru pe lista", a declarat Elena Basescu, citata de ziare.com. Fiica presedintelui a participat la Deva la un simpozion pentru prevenirea cancerului genito-mamar, initiat de Organizatia Judeteana de Femei a Partidului Democrat Hunedoara. Mezina familiei prezidentiale a declarat ca nu a vizat niciodata un loc in Parlamentul European, deoarece isi doreste o cariera politica in tara.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.