Ih! Grea e viata mai ales cand esti la inceput de drum si incerci sa iti faci un rost in viata. In sfarsit, gasesti pe cineva compatibil cu su­fletul tau, nu te mai simti singur, crezi ca acum sunteti doi si necazurile vor fi mai usor de i
Ih! Grea e viata mai ales cand esti la inceput de drum si incerci sa iti faci un rost in viata. In sfarsit, gasesti pe cineva compatibil cu su­fletul tau, nu te mai simti singur, crezi ca acum sunteti doi si necazurile vor fi mai usor de in­frun­tat. Ai o problema? Acum stii ca va fi cineva gata sa te as­cul­te. Si iti faci vise cu ochii deschisi, co­le­gii te intreaba daca esti indragostita, ochii ti se deschid si devin luminosi. Sarmana! Nici macar nu stia ce i se pregateste. Avea sa dea cu capul foarte tare. Toate gandu­ri­le ei se sfaramau. El nu avea timp sa o asculte, sa o sfatuiasca, era doar fizic prezent. Inainte macar stia ca este singura, dar acum i se parea si mai greu, pentru ca avea pe cineva, dar acest cineva nu era disponibil pentru ea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.