Scapat ca prin urechile acului de motiunea PSD, Tariceanu se confunta acum cu o motiune in interiorul propriului partid. Scandalul Remes pune pe jar conducerea PNL, care a inceput sa-i ceara premierului sa-si remanieze Guvernul si sa scape de minist
Scapat ca prin urechile acului de motiunea PSD, Tariceanu se confunta acum cu o motiune in interiorul propriului partid. Scandalul Remes pune pe jar conducerea PNL, care a inceput sa-i ceara premierului sa-si remanieze Guvernul si sa scape de ministrii cu drumuri dese pe la DNA (cum ar fi Tudor Chiuariu si Paul Pacuraru), pentru a nu afecta si mai mult credibilitatea partidului, aflat in pragul alegerilor pentru P.E. Premierul ezita deocamdata sa faca schimbari.

Desi o remaniere era promisa dupa euroalegeri, timpul nu mai are rabdare cu Guvernul lui Tariceanu, iar propriii subalterni din PNL cer raspicat o curatenie de toamna la Palatul Victoria. Premierul este presat sa scape cat mai repede de ministrii cu probleme de imagine, dar si de altii care nu si-au demonstrat profesionalismul (Mihai Voicu, Eugen Nicolaescu sau Cristian Adomnitei). Vicepresedintii PNL Norica Nicolai si Crin Antonescu au fost primii care au cerut „discutii serioase“ in partid dupa scandalul Remes, pana nu e prea tarziu si nu sunt luati in vizor si ceilalti ministeriabili, deja cu ceva probleme pe la justitie. „Guvernul poate sa ramana in fruntea tarii, dar cred ca e nevoie sa discutam serios inclusiv despre remaniere“, spune Crin Antonescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.