Constantin Ostaficiuc sustine ca asocierea cu clubul de fotbal nu este deloc o prioritate, iar investitiile anuntate de patronul Poli Timisoara in presa au fost umflate grosolan.

Presedintele Consiliului Judetean Timis (CJ), Const
Constantin Ostaficiuc sustine ca asocierea cu clubul de fotbal nu este deloc o prioritate, iar investitiile anuntate de patronul Poli Timisoara in presa au fost umflate grosolan.

Presedintele Consiliului Judetean Timis (CJ), Constantin Ostaficiuc, a declarat vineri ca asocierea cu Marian Iancu la Poli Stiinta nu este importanta. "Vom decide pina pe 30 noiembrie daca ne vom asocia cu Poli SA. Totusi, nu cred ca printre prioritatile Consiliului Judetean Timis se numara si asocierea cu Poli Stiinta. Clubul nu a platit chiria la stadion pe ultimele sase luni si nici prestarile de servicii. Presedintele lui Poli a spus ca va plati toti acesti bani in cel mult cinci luni. Stie si Marian Iancu ca nu mai investim in stadion si a fost de acord. Asa cum clubul a investit in stadion si noi, Consiliul Judetean, am investit in club, dar gata", a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc.

Patronul formatiei Poli Stiinta Timisoara, Marian Iancu, a declarat marti, pentru NewsIn, ca si-ar dori ca alaturi de echipa sa vina si autoritatile locale care, investind in bugetul echipei, ar putea lasa deoparte animozitatile cu conducerea clubului. "S-a tot spus ca Poli e a lui Iancu, ei bine, nu e. Vrem sa redevina proprietatea legitima a tuturor, sa vina linga noi si Consiliul Judetean si cel local. Daca vor sa ajute cu adevarat echipa, asta sa faca, sa vina linga mine", a afirmat Iancu, care le-a propus prin scrisori deschise celor doua consilii Timis, Local si Judetean, sa se asocieze cu BKP la conducerea formatiei Poli Stiinta Timisoara printr-o majorare de capital de 2,5 milioane de euro de fiecare parte.

Ostaficiuc a mai tinut sa mentioneze ca si Consiliul Judetean a investit pentru a sustine pe Poli Stiinta, desi Iancu nu recunoaste acest lucru: "Nu sint de acord cu ceea ce face Marian Iancu atunci cind imi baga in gura anumite cuvinte, pe care eu nu le-am spus, dar o vom lamuri noi doi. Din lista care a adus-o la cunostinta presei, o parte sint lucruri reale. Dinsul spune ca BKP a investit 40 de miliarde (n.r. - 4 milioane de lei), in timp ce Finantele spun ca doar 11 miliarde (n.r. - un milion o suta de mii de lei). Unele dintre lucrari le-am facut impreuna, Balkan Petroleum si Consiliul Judetean. Am adus stadionul la nivelul unuia de categoria a treia. Acum poate gazdui meciuri ale nationalei si de Cupa UEFA, inca nu poate de nivelul Ligii Campionilor. Noi nu mai investim in stadion, asta ca sa se stie".

Ostaficiuc a subliniat meritele Consiliului Judetean in ascensiunea clubului banatean: "Noi, Consiliul Judetean Timis, am adus echipa in prima liga, si nu altcineva. Noi am transformat stadionul din groapa, ce a fost, in ceea ce este acum si nu ne-am laudat cu investitiile. E adevarat ca am convenit initial ca noi sa sustinem stadionul, iar BKP, echipa si spun ca dupa doi ani si jumatate e bine".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.