Programat initial pentru 19 octombrie, concertul formatiei britanice Pet Shop Boys de la Sala Palatului din Bucuresti a fost reprogramat in acelasi loc pentru 25 noiembrie, au anuntat organizatorii evenimentului, Media Services Events, citati de MEDI
Programat initial pentru 19 octombrie, concertul formatiei britanice Pet Shop Boys de la Sala Palatului din Bucuresti a fost reprogramat in acelasi loc pentru 25 noiembrie, au anuntat organizatorii evenimentului, Media Services Events, citati de MEDIAFAX.

Pe 19 octombrie, Neill Tennant si Chirs Lowe vor participa la inmormintarea managerului trupei, Dinton Connell, care a decedat pe 5 octombrie intr-un accident la Moscova. Intirzierea inmormintarii este cauzata de procedurile de repatriere a corpului neinsufletit.

Organizatorii anunta ca biletele vindute pina acum ramin valabile si ca cei care le-au cumparat, dar nu pot participa la concertul reprogramat in noiembrie, vor putea returna biletele, recuperind contravaloarea lor. (V.P.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.