Cel putin sase persoane au murit in explozia provocata de o scurgere de gaze, ce a distrus partial o cladire din estul Ucrainei, sambata dimineata, relateaza AFP. O parte a cladirii s-a prabusit in urma exploziei care s-a inregistrat la 11.00.

Cel putin sase persoane au murit in explozia provocata de o scurgere de gaze, ce a distrus partial o cladire din estul Ucrainei, sambata dimineata, relateaza AFP.

O parte a cladirii s-a prabusit in urma exploziei care s-a inregistrat la 11.00. Geamurile caselor invecinate au fost sparte de suflul deflagratiei.

Autoritatile au inceput imediat evacuarea persoanelor din imobil, temandu-se ca respectiva cladire s-ar putea prabusi.

"Sase cadavre au fost gasite printre daramaturi, potrivit primelor informatii", a declarat purtatorul de cuvant al sectiei regionale a Ministerului pentru Situatii de urgenta, precizand ca respectiva cladire avea noua etaje si nu opt, cum s-a spus initial.

Bilantul risca sa depaseasca 20 de morti, potrivit Kanal 5.

Cel putin 15 adulti si trei copii au fost raniti, potrivit Ministerului Sanatatii.

Persoane din zona au spus ca explozia a fost precedata de vizita a trei barbati care au umblat la sistemul de alimentare cu gaze.

Oficialul nu a putut comenta informatiile. "Localnici au spus ca se inregistra o presiune extrem de mare la gaze, la sursa de alimentare din apartamente. Daca este adevarat, este posibil sa nu fi fost ceva accidental", a spus el.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.