Premiul Nobel pentru Pace, primit vineri de fostul vicepresedinte american, Al Gore, nu i-a lasat indiferenti pe doi dintre favoritii la nominalizarea partidului democrat pentru alegerile prezidentiale de anul viitor. Hillary Clinton si Barack Obama
Premiul Nobel pentru Pace, primit vineri de fostul vicepresedinte american, Al Gore, nu i-a lasat indiferenti pe doi dintre favoritii la nominalizarea partidului democrat pentru alegerile prezidentiale de anul viitor. Hillary Clinton si Barack Obama au tinut sa-l felicite pe Gore pentru premiu, transmite AP, monitorizata de Realitatea TV.

"Sunt realmente incantata de faptul ca fostul vicepresedinte Al Gore a primit Premiul Nobel pentru Pace. Da, da, merita aplauzele noastre", a declarat Hillary Clinton.

"Dati-mi voie sa-l felicit pe un mare american - Al Gore - pentru ca anul acesta este laureatul Premiului Nobel pentru Pace", a sustinut Barack Obama despre reusita lui Al Gore.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.