Frumusetea va salva lumea, dar prostia o schimba, acum, mult mai repede! Din punct de vedere juridic, Remes nu e inca vinovat. A! Sa nu uit, nici Ioan Avram Muresan! Mai ales el! Pai, daca nu s-a pronuntat justitia, e clar, adica e neclar, nici
Frumusetea va salva lumea, dar prostia o schimba, acum, mult mai repede! Din punct de vedere juridic, Remes nu e inca vinovat. A! Sa nu uit, nici Ioan Avram Muresan! Mai ales el! Pai, daca nu s-a pronuntat justitia, e clar, adica e neclar, niciunul nu e! Inca! Nici n-au fost bani in plic. Erau bilete la meciul Romania - Olanda, la asta nu s-a gandit nimeni? Sau, mai mult ca sigur, au fost biletele verzi de dragoste. De la Laura Andresan. Nu degeaba isi cauta deunazi starul porno (fosta ziarista) teste de sarcina. Iar Ciorba a adus caltabosii de nunta. Si palinca de nunta! Si ciorba de nunta! Pardon, de potroace! Asta trebuie sa fie unica explicatie pentru bani, repet, daca au fost! Amandoi impricinatii se jura ca nici usturoi n-au mancat si nici buzele nu li-s unse de slanina. Nu-i posibil? Ba da! O fi legal modul in care DNA a pus in circulatie file video si audio pentru intreaga tara? Absolut ilegal! Absolut! Dar a fost ea? Hm, las' c-o sa-i jupuim si pe astia, si pe mama lor... Ar fi foarte bine, pentru noi toti, sa inchidem ochii cand se va proiecta episodul II (caci se va proiecta), nu de alta, dar am putea fi influentati. Ar trebui sa nu vedem nimic! In toata aceasta porcarie saracacioasa, nu ma mai intereseaza daca ministrul e vinovat. Dupa mine este, dar eu nu sunt judecator. Insa ceea ce ma scoate din minti e continua capacitate a unui demnitar de a pune botul, de a se inhaita, de a fi tentat - si asta intr-o situatie atat de precara: a tarii si a guvernarii. Ce fel de om e ala de nu se poate abtine? Ce fel de banita o fi purtand pe umeri? Pe urma, vine si acest odios Ioan Avram Muresan. Omul - bine sfatuit de avocat - o tine gaia matu: n-a pus, n-a luat, n-a dat. Foarte bine. Asa sa faci, domnule, la proces, ca o sa scapi (deja e clar), dar abtine-te in fata microfoanelor! Ciocu' mic, gropar al taranistilor! Putina decenta, daca demnitatea ti s-a facut de mult praf si pulbere! Uf, m-am racorit o clipa. Sper sa ma tina, ca, de cate ori ma gandesc, mi se urca sangele la cap!

Iar acum sa trecem la chestiuni mai serioase, sa urle forumistii de necaz!


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.