Intarziere. Rezultatele analizelor uniformei patate de sange, gasita langa Poiana Brasov, vor fi gata abia peste cateva zile Ancheta in cazul avocatei Elodia Ghinescu, despre care se crede ca a fost ucisa de sotul ei, politistul Cristian Cioaca, bat
Intarziere. Rezultatele analizelor uniformei patate de sange, gasita langa Poiana Brasov, vor fi gata abia peste cateva zile Ancheta in cazul avocatei Elodia Ghinescu, despre care se crede ca a fost ucisa de sotul ei, politistul Cristian Cioaca, bate pasul pe loc dupa ce cadavrul acesteia a fost cautat, si ieri, fara niciun fel de rezultat. Inca de la primele ore ale diminetii, politistii brasoveni, insotiti de cinci scafandri, au pornit in tromba spre lacul din Dumbravita. Oamenii legii au verificat metru cu metru fundul bazinului, fara sa gaseasca niciun indiciu cu privire la soarta Elodiei. Imediat dupa aceea, echipele de cautare s-au mutat la numai cativa kilometri distanta, la strandul Codlea. In paralel, autoritatile din Rasnov au masurat cu o prajina adancimea unui bazin de decantare din curtea fostei fabrici Chimica Rasnov, aflata acum in paragina. Procurorii banuiesc ca politistul Cioaca ar fi putut sa-si arunce aici sotia, in conditiile in care bazinul cu pricina este adanc de patru metri, iar apa este extrem de otravitoare. "Este un loc bun pentru ascuns un cadavru. Apa este adanca, iar din cauza toxicitatii fundul nu poate fi cercetat de scafandri. In plus, suspectul cunostea zona pentru ca socrul sau a lucrat la aceasta fabrica", ne-au explicat anchetatorii. Elodia Ghinescu nu a fost cautata doar in lacurile de langa Brasov. Insotiti de doi caini de urma, jandarmii au continuat sa scotoceasca zonele mai putin umblate din apropierea orasului. Acestia au luat la pas o portiune abrupta din Belvedere, au controlat locurile greu accesibile din Magurele, au periat o zona din nordul Brasovului si au verificat malul raului Spurcata. In vreme ce politistii si jandarmii o cauta pe Elodia Ghinescu, procurorii asteapta rezultatele analizelor ADN ale urmelor prelevate de pe uniforma de politist, stropita de sange, descoperita luni in apropiere de Poiana Brasov. "O sa stim daca haina este a lui Cioaca si daca sangele apartine disparutei abia peste doua trei zile, cand analizele vor fi finalizate de criminalisti. In acest sens, specialistii au anuntat ca vor lucra si sambata si duminica, pentru ca rezultatul sa ne parvina cat mai repede", ne-au declarat surse apropiate anchetei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.