>> Intelegerile dintre partide, vinovate pentru situatia actuala

Ceea ce a traversat romania in anii postrevolutie numai politica nu poate fi numita: jocuri de culise, aranjamente murdare si mult prea multe minciuni. La toate acestea s-au
>> Intelegerile dintre partide, vinovate pentru situatia actuala

Ceea ce a traversat romania in anii postrevolutie numai politica nu poate fi numita: jocuri de culise, aranjamente murdare si mult prea multe minciuni. La toate acestea s-au adaugat si ape tulburi doctrinare care au facut ca partidele sa oscileze intre centru-dreapta-stanga. Dar, cum totul are un sfarsit, se pare ca ziua in care apele tranzitiei se vor limpezi nu este departe. si aceasta daca tinem cont si de declaratia senatorului Ioan Talpes: "Pentru multi au inceput sa puta complicitatile pe care s-a mers din '90 incoace. Sunt multi dintre cei care si-au dat seama ca nu se poate continua pe aceasta tema si ca este momentul cand va trebui sa se produca ori ruptura, ori vor trebui sa se decida langa cine stau."
Presedintele social-crestinilor este de parere ca situatia actuala a Romaniei este cauzata de complicitatile PSD-PNL, complicitati ce vor fi evidentiate public.
"Pe fond, aici s-a facut jocul, iar aceasta relatie si relationare politica recenta a existat din inceputurile formarii celor doua partide politice, avand la baza doua grupuri de personaje, ce vor deveni politice, dependente de niste fruntasi ai serviciilor cu legaturi in exterior, pe o directie care este tot mai evidenta chiar si prin natura relatiilor economice proiectate si realizate pana astazi. Finantarea anuntata de Patriciu in 2004 si a PSD, si a PNL nu facea decat sa evidentieze aceste interese si complicitati care au o extensie inca nebanuita chiar si de catre cei care abordeaza aceasta problematica."
Intelegerile la care face referire Ioan Talpes au facut ca grupul Patriciu sa ramana intr-o zona de adancime, sa nu iasa la nivel decizional, facandu-se, astfel, Alianta PD-PNL.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.