Fostul vicepresedinte american Al Gore a reusit exceptionala performanta de a castiga in acelasi an doua Oscaruri si Premiul Nobel pentru Pace. Succesul rasunator le da sperante simpatizantilor sai, care spera ca democratul, in varsta de 59 de ani,
Fostul vicepresedinte american Al Gore a reusit exceptionala performanta de a castiga in acelasi an doua Oscaruri si Premiul Nobel pentru Pace. Succesul rasunator le da sperante simpatizantilor sai, care spera ca democratul, in varsta de 59 de ani, va candida la alegerile prezidentiale anul viitor, in ciuda infrangerii suferite in anul 2000. Gore a castigat Nobelul pentru Pace, alaturi de un grup ONU de experti in problemele climei, ca o recompensa pentru eforturile depuse pentru o informare cat mai ampla in domeniul riscului reprezentat de schimbarile climatice. Documentarul premiat cu Oscar, "Un adevar incomod", avertizeaza asupra efectelor incalzirii globale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.