Fabulos. Piata imobiliara din Timisoara este printre cele mai scumpe Piata imobiliara ofera surprize de proportii nu doar bucurestenilor, unde cea mai scumpa vila de vanzare costa 6,5 milioane de euro. Daca provincia nu "bate" Bucurestiul, cert este
Fabulos. Piata imobiliara din Timisoara este printre cele mai scumpe Piata imobiliara ofera surprize de proportii nu doar bucurestenilor, unde cea mai scumpa vila de vanzare costa 6,5 milioane de euro. Daca provincia nu "bate" Bucurestiul, cert este ca preturile sunt comparabile. La Timisoara, de pilda, cea mai scumpa casa de pe piata are un pret de strigare de 6.170.000 de euro si se afla intr-una dintre cele mai scumpe zone ale orasului. Este greu de crezut, insa, ca vila de 2.500 de metri patrati, proprietatea unor rromi, se va vinde vreodata. A doua pe lista este o vila de patru milioane de euro, are 400 de metri patrati si este situata pe str. Simion Barnutiu. O vila superba, cu un pret similar, se vinde la Cluj. Cei interesati o pot vizita pe strada Racovita, in cel mai bun cartier din oras. Casa are zece camere si a fost construita la inceputul secolului al XX-lea. In Moldova, preturile sunt ceva mai mici, cel mai scump imobil de vanzare fiind de 2,5 milioane de euro. Este vorba despre o adevarata bijuterie arhitecturala cu o suprafata de 1.200 de metri, construita in centru. Proprietarul, Viorel Roman, un om de afaceri cunoscut din Iasi, sustine ca ideal ar fi ca imobilul sa fie folosit drept pensiune sau centru de afaceri. La Sibiu, cel mai scump imobil este in curs de finalizare si a fost evaluat la 2.650.000 de euro. Dotata cu lift, jacuzzi, sala de fitness, sauna, salon de masaj si pista de bowling, precum si sala de squash, vila are tot ce-i trebuie unei resedinte de lux. La Barlad, cel mai bine cotat imobil pus in vanzare este un spatiu comercial, in valoare de 2,5 milioane de euro, cu o suprafata de 1.200 de mp si terenul aferent de 3.700 mp. La malul marii, preturile maxime sunt in jurul valorii de doua milioane de euro, cele mai scumpe case fiind cele din centrul Constantei si din zona "Stadion". (Departamentul Corespondenti)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.