In intreg scandalul iscat intre conducerea federatiei si publicul spectator, pe marginea vanzarii biletelor la meciul Romania - Olanda, dar si a programarii meciului pe un stadion de doar 14.000 de locuri, jucatorii au cazut la mijloc. Ca sa se spel
In intreg scandalul iscat intre conducerea federatiei si publicul spectator, pe marginea vanzarii biletelor la meciul Romania - Olanda, dar si a programarii meciului pe un stadion de doar 14.000 de locuri, jucatorii au cazut la mijloc. Ca sa se spele pe maini, oficialii FRF au lasat sa se inteleaga ca Mutu&Co. au cerut in mod expres ca meciul sa se dispute la Constanta, fapt ce le-ar fi produs unele neplaceri jucatorilor la prima aparitie intr-un meci in Bucuresti. Simtind capcana, fotbalistii au contraatacat, afirmand ca nu a fost alegerea lor. „Stadionul e mic, a fost alegerea selectionerului si a federatiei. Si noi abia am prins cateva tichete“, a spus Mutu, in numele tuturor colegilor din lot.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.