Cluburile puternice din strainatate au pus ochii pe fotbalistii din Liga I, deveniti comunitari dupa ce Romania a intrat in Uniunea Europeana, prevestind un „export“ masiv chiar din iarna. Printre numele avansate ca aflandu-se foarte apr
Cluburile puternice din strainatate au pus ochii pe fotbalistii din Liga I, deveniti comunitari dupa ce Romania a intrat in Uniunea Europeana, prevestind un „export“ masiv chiar din iarna. Printre numele avansate ca aflandu-se foarte aproape de a fi transferate se afla trei stelisti, Dica (foto), Nicolita si Goian, dar si un dinamovist, Radu Stefan. Intr-un articol publicat pe site-ul firenzeviola.it, sub semnatura jurnalistului Leonardo Menicucci, se scrie ca jucatorii nostri reprezinta o mina de aur pentru echipele din Italia, in vederea viitoarelor perioade de transferuri. „Romania este in Comunitatea Europeana si jucatorii nu mai sunt considerati extracomunitari. In Italia ar putea fi o adevarata invazie de fotbalisti romani. Fenomenul Mutu si fundasul Chivu sunt cei mai reprezentativi si faimosi din aceasta tara, dar sunt si altii care pot veni pe bani putini si pot face treaba buna la diferite echipe“, noteaza sursa citata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.