Ultima licitatie organizata de catre Primaria municipiului Ploiesti, prin care urma sa fie atribuit contractul privind, in special, lucrarile de inlocuire a tamplariei la cele 89 de unitati din reteaua de invatamant ploiestean preuniversitar, i-a fe
Ultima licitatie organizata de catre Primaria municipiului Ploiesti, prin care urma sa fie atribuit contractul privind, in special, lucrarile de inlocuire a tamplariei la cele 89 de unitati din reteaua de invatamant ploiestean preuniversitar, i-a fericit pe „drumarii“ firmei Romstrade din localitatea Adunatii Copaceni.

Prevederea din documentatia de atribuire a contractului, referitoare la maniera de achitare a lucrarilor „esalonat, in anii 2009 si 2010, dupa terminarea lucrarilor si expirarea perioadei de garantie“, i-a facut pe favoritii licitatiei, cei de la firma Urban, sa se razgandeasca pe ultimii metri si sa renunte la participare.

Oricum, respectivii concurenti sunt „in carti“, urmeaza sa primeasca, bineinteles in urma unei licitatii, din partea galantonului edil Calota o halca mai suculenta, de 10 milioane de euro, cam cat ar reprezenta valoarea lucrarilor de amenajare a viitorului sediu al primariei. Asa incat „placerea“ de a lucra cu plata la finalul contractului a fost pasata altei firmei din cadrul asociatiei „Amicii PSD“, o firma obisn uita cu toate „tabieturile“ si „norme de buna purtare“.

Asta, pentru ca, asa cum afirma surse din cadrul Primariei, firma castigatoare, Romstrade, in calitate de antreprenor general, ar avea misiunea de a mai imparti din „placinta“ si diverselor firmulite locale, selectate „cu atentie“ de catre fruntasul PSD-ist si edil-sef al urbei, Emil Calota, din randul „baietilor buni“ si „recunoscatori“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.