Exista un puternic impuls social, care poate declansa excese, actiuni pripite, primejdii morale si materiale. In destinul dumneavoastra se poate instala un nou segment de viata, o reorganizare, o rasturnare importanta. In acest mod se va ivi ceva spontan, surprinzator, iar deciziile pot fi luate rapid, unilateral. Pot aparea conflicte si rupturi cu lumea inconjuratoare. Exista o receptivitate marita si o puternica afirmare a eului, si se poate inregistra o stimulare in sfera spirituala. Exista o puternica receptivitate psihica, unita cu o tendinta de schimbare si cu o calatorie, iar in alta ordine de idei pot aparea evenimente ciudate in domeniul sufletesc. Evitati nelinistea si incordarea!

Sunt favorizate scrierile fantastice si romantice, mistice. Incercati sa nu va pierdeti simtul realitatii, deoarece puteti fi panditi de primejdii din partea lumii inconjuratoare. Evitati legaturile haotice cu oameni dubiosi! Incercati sa va mentineti coloana vertebrala, sa nu lasati garda jos nicio clipa! Mentalul poate fi indreptat spre mari opere filantropice, puteti juca rolul judecatorului integru.


Berbec
Sunteti predispusi la stari depresive, temeri irationale, posibile intrigi, scandaluri sau contacte cu persoane care ar putea sa va atraga in incurcaturi greu de banuit. Se recomanda, in consecinta, atentie sporita la orice forma de colaborare profesionala sau legatura emotional afectiva. Avantaje importante astazi obtinute prin vanzarea sau cumpararea de proprietati. In dragoste, tristetea inlocuieste vitalitatea obisnuita, ziua fiind favorabila retrairii unor momente importante la nivel afectiv, pasiv insa.

Taur
Va straduiti sa ajungeti in anturajul unor oameni deosebiti, si chiar voi insiva doriti sa preluati anumite date, deja selectate, verificate si pregatite. Puteti intampina ceva neplaceri in relatia cu partenerul, datorita supunerii pe care o cereti de la acesta. In relatii, poate exista astazi o tendinta spre snobism, spre supraestimarea propriei valori, fara niste criterii anume. Cineva va cere imposibilul, existand riscul de a ceda rugamintii unei persoane de sex opus, care va tachineaza de ceva vreme. Faptul ca sunteti mereu in atentia acesteia ar trebui sa va dea de gandit.

Gemeni
Sunteti incuitati de ideea de a face lucruri noi, de a va lansa in atiuni la a caror realizare nici un visati pana acum. In dragoste, nu doriti sa mai lasati lucrurile ca pana acum, simtiti nevoia sa reformulati, sa va convingeti partenerul sa se schimbe.Sunteti minutiosi si elaborati cu rabdare fiecare pas, pornind de la o munca care va acorda mari perspective, chiar daca pe moment le considerati sub nivelul dumneavoastra.

Rac
Primiti o lectie de viata in dragoste. Trebuie sa pastrati iubirea partenerului, sa evitati gelozia si posesivitatea si sa o inlocuiti cu multa caldura. Trebuie sa invatati ca nimeni nu este proprietatea nimanui. Puteti folosi sarcasmul drept arma pentru a masca faptul ca va simtiti jigniti de indiferenta ei. Poate exista tendinta de a-i incarca pe altii cu propriile dumneavoastra responsabilitati. Sunteti remarcati si mai mult decat atat veti fi aproape singura persoana cu putere de decizie intr-un proiect nou si indraznet.

Leu
Reusita personala va contureaza destinul intr-un mod cu totul special, dar ar fi de preferat sa ramaneti cu picioarele pe pamant, sa nu traiti prea mult intr-o lume de vis.