Ordinea de zi a sedintei cuprinde zece proiecte de hotarare in acest sens, pe numele fiecaruia dintre demisionari. Un alt proiect a fost intocmit pentru vacantarea posturilor celor doi consilieri municipali care au refuzat sa-si dea demisia - Liviu G
Ordinea de zi a sedintei cuprinde zece proiecte de hotarare in acest sens, pe numele fiecaruia dintre demisionari. Un alt proiect a fost intocmit pentru vacantarea posturilor celor doi consilieri municipali care au refuzat sa-si dea demisia - Liviu Gheorghita Goncea si Mihai Voicu -, fiind exclusi din PSD, astfel pierzandu-si calitatea de membri in CGMB.
Locurile vacante pot fi completate cu reprezentanti ai Aliantei D.A. - care nu s-a desfiintat din punct de vedere juridic, insa primarul general Adriean Videanu a precizat ca CGMB poate sa-si continue activitatea si cu 43 de consilieri. Aceasta ultima varianta ar avantaja PD, pentru ca va detine controlul absolut asupra Primariei Capitalei. Cei 21 de consilieri democrati si cei cinci ai PLD ar avea majoritatea in Consiliul General, iar pentru proiectele care necesita acceptul a doua treimi - cele care vizeaza patrimoniul orasului (bugetul, investitiile, concesiuni de terenuri, transferurile de terenuri, exproprieri etc) - democratii ar mai avea nevoie doar de patru voturi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.