Este extrem de trist sa te ocupi de cea mai iubita formatie din Romania si sa nu faci altceva decat sa sapi cu indarjire la prapastia care a inceput sa se caste intre public si echipa nationala. Ce-i drept, este si aceasta o munca, dar o munca absol
Este extrem de trist sa te ocupi de cea mai iubita formatie din Romania si sa nu faci altceva decat sa sapi cu indarjire la prapastia care a inceput sa se caste intre public si echipa nationala. Ce-i drept, este si aceasta o munca, dar o munca absolut contraproductiva. Actuala echipa manageriala de la FRF a reusit sa indeparteze definitiv publicul de prima echipa a Romaniei prin masurile pe care le ia la fiecare actiune a tricolorilor. Gafele cuplului Ionut Lupescu - Mircea Sandu se tin lant. O strategie paguboasa a rupt orice punte de legatura intre jucatori si fani. Meciuri importante sunt duse pe stadioane mici din provincie, asa cum se intampla acum cu meciul decisiv cu Olanda, exilat, precum Ovidiu, la tarmul Marii Negre.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.