Numirea noului antrenor al Rapidului a agitat atmosfera in Giulesti. Copos este hotarat sa nu mai cedeze la presiunile fanilor.

Exista toate premisele ca Liga 1 sa mai aiba parte de un nou razboi patron-suporteri. Dupa ce Gigi Becali a re
Numirea noului antrenor al Rapidului a agitat atmosfera in Giulesti. Copos este hotarat sa nu mai cedeze la presiunile fanilor.

Exista toate premisele ca Liga 1 sa mai aiba parte de un nou razboi patron-suporteri. Dupa ce Gigi Becali a reusit sa-si puna Ghencea in cap din cauza demiterii lui Hagi, Copos are aceleasi probleme, dar din cauza unei numiri. Fanii alb-visinii au anuntat oficial ca il vor contesta si injura pe tehnician la fiecare meci, ei sustinand ca Mircea Rednic a tradat Rapidul si ca sigur o va mai face. „Am toata consideratia pentru suporteri, dar trebuie sa respecte deciziile pe care le ia un Consiliu de Administratie. Sunt neplacut surprins de ce aud. Cred ca ne vom schimba si noi foarte repede abordarea fata de acei oameni care contesta deciziile celor care fac investitii mari la Rapid. Nu ma intereseaza daca ma vor contesta si pe mine, ma intereseaza mai mult sa facem performanta la Rapid, decat faptul ca eu ca persoana care a investit cateva zeci de milioane de euro la Rapid sunt contestat“, a declarat George Copos, care a avut si cuvinte de lauda la adresa unora dintre fani. „Unii dintre suporteri sunt su parati si poate au dreptate. Eu doar prin rezultate pot sa-i fac sa ma respecte pentru munca mea“, a declarat Rednic.

Fanii au vopsit zidurile stadionului din Giulesti


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.