O treime dintre romanii care utilizeaza internetul merg la Biserica in mod frecvent. Marea majoritate a internautilor viziteaza acest spatiu sacru cel mult o data pe luna. Peste 20 la suta merg la Biserica cel mult o data pe an sau deloc. Sunt rezul
O treime dintre romanii care utilizeaza internetul merg la Biserica in mod frecvent. Marea majoritate a internautilor viziteaza acest spatiu sacru cel mult o data pe luna. Peste 20 la suta merg la Biserica cel mult o data pe an sau deloc. Sunt rezultatele unui studiu recent, realizat de o publicatie online. Tehnologia tot mai avansata a zilelor noastre ar trebui sa ne ofere mai mult timp liber. Daca in trecut oamenii nu aveau timp sa se preocupe decat de procurarea hranei sau de organizarea unui acoperis protectiv, in prezent, alimentele le gasim in magazine, serviciile sunt mult mai complexe, iar fiecare dintre noi se preocupa de un domeniu tot mai restrans. Chiar si simpla mestecare a hranei dura cateva ore in contextul omului primitiv, in timp ce astazi putem sa gatim complex in numai cateva secunde, cu ajutorul cuptorului cu microunde. Este drept ca omul prezentului este coplesit de mult mai multe atractii si dorinte, iar aceast lucru il determina sa actioneze pentru a si le indeplini. Am ajuns astfel sa ne impartim timpul intre a ne procura resurse si a le investi in atractii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.