Extrem de abil, George Copos a stiut cum sa scape de Cristiano Bergodi. A profitat de iuteala de care acesta a dat dovada in darea de demisii si a facut foarte repede pace cu Mircea Rednic, cu care era in relatii reci din 2005. Acum i-a impus lui Re
Extrem de abil, George Copos a stiut cum sa scape de Cristiano Bergodi. A profitat de iuteala de care acesta a dat dovada in darea de demisii si a facut foarte repede pace cu Mircea Rednic, cu care era in relatii reci din 2005. Acum i-a impus lui Rednic un obiectiv inalt - castigarea campionatului, iar daca lucrurile nu ies cum trebuie, in vara se va desparti si de acesta fara probleme. “Rednic este cea mai buna solutie in acest moment. El este antrenorul cu care am avut cele mai importante performante pe plan intern, asa cum am avut cu Razvan Lucescu pe plan extern. Rednic a evoluat foarte mult de la acel moment, din 2003, cand am pierdut calificarea in Champions League. Mai ales ca om”, a declarat Copos, care la fiecare schimbare de antrenor, in ultimii patru ani, a negociat si cu tehnicianul care a adus ultimul titlu in Giulesti.

Pe forumuri, suporterii il contesta pe viitorul antrenor
Fanii giulesteni nu sunt foarte incantati de schimbarile care au loc pe banca tehnica a echipei lor de suflet. O parte din ei, pe forumurile suporterilor alb-visinii, chiar l-au amenintat cu bataia pe Rednic dupa ce acesta a indrazn it sa revina in Giulesti. “Mircea Rednic a fost foarte iubit de noi, a avut mereu sustinerea noastra. Chiar la un meci al nostru cu Vasluiul i-am oferit un tricou cu Rapid, in semn de respect pentru ce a facut pentru noi. Dar, din cauza ultimelor sale declaratii la adresa Rapidului, nu mai este agreat in Giulesti. Timpul va demonstra daca domnul Copos a avut dreptate propunandu-i acest post”, a declarat unul dintre liderii suporterilor, Gigi Corsicanu. De asemenea, un nou razboi se poate declansa intre suporteri si jucatori. A aparut zvonul ca o parte din jucatori l-ar fi turnat pe Bergodi la Copos, fapt ce nu este pe placul fanilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.