Prim-procurorul suspendat al Parchetului de pe langa Judecatoria Podul Turcului, Rita Branga, si sotul acesteia, Ioan Bogonos, agent de politie in cadrul aceleiasi localitati bacauane, au fost trimisi in judecata de catre DNA. Cei doi sunt acuzati d
Prim-procurorul suspendat al Parchetului de pe langa Judecatoria Podul Turcului, Rita Branga, si sotul acesteia, Ioan Bogonos, agent de politie in cadrul aceleiasi localitati bacauane, au fost trimisi in judecata de catre DNA. Cei doi sunt acuzati de luare de mita si fals material in inscrisuri oficiale.

Anchetatorii au stabilit ca procurorul Rita Branga a pretins de la o persoana denuntatoare 600 de euro si articole de imbracaminte pentru a adopta o solutie favorabila intr-un dosar ce fusese intocmit de catre sotul acesteia. Pentru ca denuntatorul nu a dispus de suma ceruta, a venit insa cu o oferta de spaga in produse cosmetice in valoare de 55-60 de euro, urmand ca, la o transa ulterioara, sa fie achitata si diferenta pana la 600 de euro. Negocierile au fost purtate chiar de persoana denuntatoare cu prim-procurorul Rita Branga, aceasta din urma cerand si un „cadou” constand in obiecte de imbracaminte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.