Ruptura dintre italianul Cristiano Bergodi si Rapid este una ciudata, care lasa loc de multe speculatii. Antrenor muncitor, Bergodi a reusit in nici 4 luni sa-l faca uitat pe Razvan Lucescu, fostul idol al tribunelor. Din pacate, la fel ca alti stra
Ruptura dintre italianul Cristiano Bergodi si Rapid este una ciudata, care lasa loc de multe speculatii. Antrenor muncitor, Bergodi a reusit in nici 4 luni sa-l faca uitat pe Razvan Lucescu, fostul idol al tribunelor. Din pacate, la fel ca alti straini care au venit sa munceasca in Romania, si fostul antrenor al Rapidului a tarat dupa el o mentalitate de colonist. La doar cateva ore dupa demisia-demitere, acesta s-a repezit sa-i puna la zid pe fostii sai sefi, acuzandu-i ca sunt cu totii niste amatori si ca habar nu au de fotbal. Este posibil ca lucrurile chiar asa sa stea, Copos, Zotta, Manea facand si ei destui pasi gresiti in carierele lor. Dar este Bergodi in masura sa vorbeasca despre amatorism? Nu trebuie uitat ca la fiecare doua saptamani acesta a demisionat din Giulesti, o atitudine nu tocmai imbibata de profesionalism.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.