Un barbat a carui identitate a ramas inca necunoscuta a jefuit, ieri dimineata, un magazin de bijuterii din Oradea. Pentru a-i distrage atentia vanzatoarei, hotul a incercat sa negocieze un schimb de bijuterii dupa care, intr-un moment de neatentie
Un barbat a carui identitate a ramas inca necunoscuta a jefuit, ieri dimineata, un magazin de bijuterii din Oradea. Pentru a-i distrage atentia vanzatoarei, hotul a incercat sa negocieze un schimb de bijuterii dupa care, intr-un moment de neatentie al femeii, a strans-o de gat si a furat o parte dintre bijuterii.
Atacul s-a produs in jurul orei 10.00, dupa cum afirma vanzatoarea magazinului Sempati, situat in plin centrul municipiului Oradea, pe strada Traian Mosoiu, chiar in vecinatatea Bisericii cu Luna.

Potrivit declaratiilor femeii, un barbat cu varsta intre 35-40 de ani, avand inaltimea de aproximativ 1,85 m, tuns scurt si cu pulover negru, pe gat, a intrat in magazin la prima ora a diminetii de marti, 9 octombrie 2007.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.