Dispuneti de mari rezerve de energie, faceti multe schimbari, mutatii, aveti legaturi multiple in toate cercurile. Totul este bipolar astazi, interiorul si exteriorul, forma si fondul, atitudinea si ceea ce simtiti cu adevarat.
Intregul dumneavoastra comportament este menit sa provoace controverse, sa scoata in evidenta avantaje, sa va raspandeasca ideile. Ascultati plangerile celorlalti, va revoltati, oferiti sfaturi, cautati relatiile interumane, si intreaga atitudine are la baza abilitatea de a parea bine informat. Detestati activitatea monotona, sunteti preocupati sa faceti mai multe lucruri deodata, si chiar daca reusiti sa va fixati asupra unui lucru este numai pe moment. Puteti fi exasperanti in discutii, pretindeti ca aveti mereu dreptate si nu va schimbati niciodata opinia. Puteti nega ca ati exprimat vreodata un punct de vedere, desi ar fi de preferat sa mentineti mai multa verticalitate in atitudine. Evitati sa va destainuiti, rezolvati propriile afaceri in tacere, acordati sansa si celor mai putin norocosi ca dumneavoastra. Traiti la limita, bazandu-va pe conditia de „stapan”.

Berbec
Sunteti putin in constanti astazi, va schimbati foarte des parerea si atitudinea. S-ar putea ca acest lucru sa fie un impediment pentru ulterioara dumneavoastra legatura cu anturajul. Nu sunteti prea usor de inteles, cu atat mai mult cu cat toata lumea are ceva de impartit cu dumneavoastra. Sub aspectul dur si respingator se ascunde insa o mare vulnerabilitate. Aveti o slabiciune evidenta pentru o persoana cu care chiar daca nu aveti o legatura stabila, va place sa flirtati.

Taur
Sunteti mai preocupati de innoirea senzatiilor decat de aprofundarea lor. Orice schimbare vi se va parea binevenita. Puteti cadea usor prada contradictiilor si ambalarilor succesive, fiind mereu in alerta. Puteti declansa multe tensiuni printr-o proasta abordare a problemelor, prin insuficienta rabdare de a lasa lucrurile sa intre pe fagasul lor firesc. Sunteti sensibili la cultura, date, evenimente, manifestati interes pentru faptul istoric in sine.

Gemeni
Va maniati pe cineva fara motiv. Nici nu cereti explicatii, nici nu va lasati induplecati de rugamintile acelei persoane. Sistemul dumneavoastra de valori vi se pare cel mai relevant. Scapati de incurcaturi prin tot felul de stategii originale, va folositi de multe siretlicuri pentru a iesi basma curata. Trebuie sa luptati contra unei vieti instabile, sa va echilibrati celebritatea, sa cautati schimbarile pentru continut si nu pentru forma. Un experiment din care nu inveti nimic nu-si are rostul!

Rac
Nu adaugati caracterului dumneavoastra atitudini caustice, sarcastice pentru ca nu vor duce la nimic bun. Ar fi bine sa va lasati condusi de intuitie, sa va sustineti prietenii si rudele cu toata energia de care dispuneti. Aveti tendinta de a-i zapaci pe ceilalti cu fiecare amanunt, si de a face totul dupa pofta inimii. Vi se propune sa participati la un eveniment important unde puteti cunoaste o persoana de mare importanta in viitor.

Leu
Puteti deveni agasanti pe masura ce observati ca ceilalti nu sunt de acord cu dumneavoastra tot timpul. Fugiti de relatii stranse, puneti mai mult pret pe cunostintele ocazionale. Acest lucru vi se intampla deoarece ati fost dezamagiti si acum nu mai acordati credibilitate nimanui.