Politica derizorie. Ambitii de putere, lovituri la geoale, demagogii cusute cu ata alba, o furtuna de vorbe goale. Idealuri? Interesul general? Sacrificiu pentru binele general? Aiureli, prostii. Mircea Geoana a facut o motiune de cenzura nu pentru
Politica derizorie. Ambitii de putere, lovituri la geoale, demagogii cusute cu ata alba, o furtuna de vorbe goale. Idealuri? Interesul general? Sacrificiu pentru binele general? Aiureli, prostii. Mircea Geoana a facut o motiune de cenzura nu pentru ca guvernul trebuia demis, ci pentru a obtine beneficii de imagine. Momentul prost ales, urmarile adoptarii din cale afara de nefavorabile au facut ca motiunea sa pice. Cu aceasta, Geoana a devenit unul dintre campionii esecurilor din politica romaneasca, dupa ce a reusit sa scada partidul in sondaje, dupa ce a esuat in demiterea lui Basescu si, apoi, a lui Tariceanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.