Concubina lui Cristian Cioaca, in varsta de 27 de ani, este agent de vanzari la o firma particulara din Pitesti.

L-a cunoscut pe acesta cand au fost in Italia cu prietenii comuni, in luna iulie 2007. Spre sfarsitul lunii august, cei doi a
Concubina lui Cristian Cioaca, in varsta de 27 de ani, este agent de vanzari la o firma particulara din Pitesti.

L-a cunoscut pe acesta cand au fost in Italia cu prietenii comuni, in luna iulie 2007. Spre sfarsitul lunii august, cei doi au devenit apropiati. Au plecat impreuna la munte.

Vorbeau la telefon foarte des cand el era la serviciu. In data de 29 august, cand a fost omorata Elodia, Cristi a aparut la concubina acasa, in Pitesti, pe la ora 11-12 noaptea. A plecat apoi. A ramas la ea acasa abia in urmatoarea noapte, in data de 30 spre 31.

Tanara a inteles de la el atunci ca ar vrea sa divorteze. Amanta spune ca barbatul s-a comportat mereu frumos cu ea. Dupa ce a inceput sa fie suspectat ca si-ar fi omorat sotia, fata s-a despartit de Cristian.  Five oa€™clock cu Cioaca si cu avocatul sau a€¢ Dosarul de presa al unei posibile crime a€¢ Prima declaratie a lui Cristian Cioaca a€¢ Declaratia asistentei avocatei a€¢ Declaratia bonei copilului a€¢ Plangerea lui Cioaca a€¢ Martor dupa pozele de la tv a€¢ Premiera in justitie a€¢ Violare cu perversiuni verbale a€¢ Vie sau moarta, stii unde e? a€¢ Momentele posibile ale crimei a€¢ "Mi-a distrus fiica" a€¢ Comoara din prapastie  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.