La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Suceava a fost informata ca procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava au inceput urmarirea penala impotriva sefului de la Investigatii Criminale. Bar
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Suceava a fost informata ca procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava au inceput urmarirea penala impotriva sefului de la Investigatii Criminale. Barbatul care a fost lovit este din judetul Hunedoara si venise la Suceava pentru a vinde diferite maruntisuri pe strazi. Totul a plecat de la un scandal intr-un restaurant din Suceava in care a fost implicata si persoana respectiva. Adus la sediul Politiei, barbatul a fost introdus in biroul Sefului de la Investigatii Criminale. Comisarul a trecut la glume si jigniri ieftine asupra rromului. Nu s-a multumit cu atat si, folosindu-se de un baston, i-a aplicat acestuia si cateva lovituri „parintesti“ la fund. Nu s-a gandit nici un moment ca vreunul dintre subalterni ar putea sa-i faca figura. Razvan Andreica, si el politist la Biroul de Investigatii Criminale al Politiei Suceava, a prezentat un CD cu scenele de umilinta conducerii politiei, mai-marii Inspectoratului inaintand apoi inregistrarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel.

Un coleg i-a platit o polita mai veche
Andreica are o varianta originala asupra modului in care a intrat in posesia imaginilor. El spune ca ar fi gasit CD-ul in cutia postala si apoi i s-a parut deontologic sa-l prezinte superiorilor pentru a lua masurile care se impun.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.