Dupa eliminarea din Cupa UEFA, patronul Rapidului a gasit un singur vinovat, fostul secretar general al clubului, Nae Manea

Plecarile lui Grigore Sichitiu la Ceahlaul si a lui Viorel Moldovan la Urziceni, dar si ratarea unui prim obiectiv, grupele UEFA, l-au determinat pe George Copos sa faca unele mutari in organigrama gruparii de långa Podul Grant.

Principalul perdant din toate aceste miscari la varf a fost Nae Manea. Acesta a fost retrogradat din functia de secretar general in cea de director sportiv, avand ca principala atributie reorganizarea centrului de copii si juniori al clubului. Acar Paun in toata regula, Manea nu s-a revoltat foarte tare, fiind multumit si cu noua insarcinare, aceea de director tehnic, post care in sezonul trecut i-a apartinut lui Grigore Sichitiu.In schimb, Cristian Costache a fost avansat in functia de secretar general, in timp ce jurnalistul Razvan Panaitescu a fost numit director de comunicare si responsabil in relatia cu mass-media. „Cel mai important lucru este ca Bergodi a fost unul dintre oamenii care au sustinut ca eu sa vin pe acest post. Trebuie reorganizat totul la Centrul d e copii si juniori si sunt sigur ca voi colabora bine cu staff-ul Rapidului.