Atac prin invaluire, asta a facut Directia Nationala Anticoruptie, sambata, zi de week-end. Retinerea pentru traficarea unei influente egale cu un autoturism si 100 de litri de palinca, ce se prezuma de catre DNA a fi fost promise ca spaga ministrul
Atac prin invaluire, asta a facut Directia Nationala Anticoruptie, sambata, zi de week-end. Retinerea pentru traficarea unei influente egale cu un autoturism si 100 de litri de palinca, ce se prezuma de catre DNA a fi fost promise ca spaga ministrului agriculturii, prin fostul ministru al agriculturii Ioan Muresan, face parte - parerea mea - dintr-o oripilanta maniera de abordare a politicii romanesti a ultimilor ani, care a generat o lupta impotriva coruptiei sub un steag cu stema falsificata. In contextul scumpirii painii, e nevoie, iata, pe langa circ, si de palinca, altfel Romania nu ar mai avea un tranzit „intestinal“ european bun. Painea si palinca sunt doua produse care tin de Ministerul Agriculturii, circul, de DNA. Sa explic.

DNA acuza complicitatea ex-ministrului Ioan Muresan la o dare de mita. Surad. Ecuatia pare sa fi fost asta: afaceristul Gheorghe Ciorba s-a dat pe langa ex-ministrul Muresan pentru ca acesta sa intervina pe langa actualul ministru Remes ca sa obtina favoritismele unor licitatii. Interesant.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.