Diana Lascarescu si Dan Sucu s-au cununat religioas såmbata dupa-amiaza, la Biserica Sfåntul Spiridon vechi, in prezenta rudelor si a cåtorva prieteni de suflet. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, unde erau asteptati in jur d
Diana Lascarescu si Dan Sucu s-au cununat religioas såmbata dupa-amiaza, la Biserica Sfåntul Spiridon vechi, in prezenta rudelor si a cåtorva prieteni de suflet. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, unde erau asteptati in jur de 300 de invitati.

Sambata dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, curtea Bisericii Sfantul Spiridon Vechi se umpluse de ziaristi si cameramani, veniti sa asiste la cununia religioasa dintre fosta prezentatoare de stiri Diana Lascarescu si patronul Mobexpert, Dan Sucu. Cu mici exceptii, invitatii mirilor, prezenti in numar mai mic decat cel al reprezentantilor presei, nu au impresionat prin tinute, asa cum ne-am fi asteptat. Slujba a inceput cu vreo 40 de minute intarziere, pentru ca miresei i-a luat ceva mai mult timp sa-si puna voalul.

Mirele a fost insa punctual, sosind intr-un jeep Mercedes negru. Zambitor, el s-a abtinut sa faca vreo declaratie presei. Sucu s-a indreptat spre invitati si a incercat sa inveseleasca un pic atmosfera, pentru ca nuntasilor le era destul de frig. Nu a durat mult si a sosit si u nul din mostenitorii averii lui Sucu, nimeni altul decat baietelul lui si al Dianei, Dan Matei, in varsta de un an, care a fost adus de bunica. Foarte elegant, intr-un costum alb cu frac si pantofiori rosii, micutul nu avea stare, asa ca a “obligat-o” pe bunica sa dea cateva ture in jurul bisericii. La un moment dat, vazand ca Diana se lasa cam mult asteptata, Matei a inceput sa-si strige mama sa vina mai repede la altar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.