Expansiunea se afirma fie in domeniul recreativ, fie in domeniul speculativ, si in sfarsit, in domeniul copiilor. Va asumati anumite riscuri pe plan financiar, iar onorurile vin cu usurinta. Sunteti insa serviabili cu ostentatie. Pot exista situatii in care banii conteaza mai mult decat dragostea. Optimismul exagerat va poate transforma viata intr-o continua distractie si puteti dezvolta pasiuni dezastruoase pentru jocuri. Pentru satisfacerea amorului propriu, subiectul risca pe plan financiar sau afectiv si, datorita, neglijentei poate exista riscul unor pierderi suparatoare.

Prin prezenta asociatilor sau a partenerului va poate creste nivelul veniturilor, sau profitul in urma unei rivalitati. Apreciati modul de viata indreptat spre exterior, ce va permite frecventarea mai multor medii cu preocupari diferite. Puteti fi inselati sau puteti primi bunurile ce vi se cuvin in urma unei mosteniri, insa cu litigii, cu discutii. Sansa in domeniul afacerilor pierde printr-o indulgenta prost inteleasa, sau prin coruperea asociatilor. Incercati o impacare naturala cu oricine va provoaca. Toleranta, indulgenta si calmul va pot scoate din orice situatie delicat a.


Berbec
Atitudinea de nepasare si de nonsalanta este fireasca, dar incercati sa reusiti si prin planuri bine ordonate, bine organizate. Veti avea mai mult succes daca veti actiona pe cale ierarhica, prin persoane cu mare grad de influenta. Evitati jocurile periculoase, nu va asociati cu persoane pe care nu le cunoasteti suficient. S-ar putea sa va inspire incredere oameni a caror moralitate este indoielnica. Nu mergeti mai departe!

Taur
Veti da relief Destinului, va veti lua la intrecere cu oricine va sta in cale. Va inconjurati de multi prieteni, remodelati multimea, si o canalizati pe directia dorita, conform unor scopuri bine conturate. Prietenia actioneaza astazi si maine ca o forta generatoare de expansiune, prin care numerosi amici raspund la apelurile dumneavoastra, va sustin, va dau concursul in orice intreprindeti. Puteti pleca intr-o vacanta insotiti de cei dragi. Anturajul se poate hrani din succesele dumneavoastra.


Gemeni
Cineva va scoate din necazuri, rareste dificultatile, atenueaza consecintele si ofera ocazia unor impliniri de prestigiu. Triumfati asupra dusmanilor, eventual ii puteti transforma in prieteni, dar veti fi urmarit de gandul ca nu ati procedat corect. Puteti avea un partener care ocupa un post important si care va aduce tot sprijinul de care aveti nevoie. Puteti apela la orice persoane de incredere, deoarece este favorabil ajutorul celor dragi.


Rac
Destinul poate fi fertil sau dramatic astazi si maine, deoarece exista si inaltari si coborari. Cu alte cuvinte, chiar daca ceva va doboara, acest lucru se intampla numai pentru a va obliga sa va ridicati. Exista un mic factor de inadaptare, care va poate face usor necomunicativ. De fapt, spiritul trebuie sa devina mai profund, mai tenace. Nu-i dati motive partenerului sa fie nemultumit de atentia pe care i-o acordati! In relatia cu anturajul, aduceti o nota de indepartare, de separare voluntara, de distanta.

Leu
Tindeti sa va indepartati de placeri sau sa le intelectualizati. Va doriti legaturi sobre, serioase si durabile.