Sunteti romantici, dar intr-un mod plin de forta, si in acelasi timp puternic orientati sexual. Puteti insa conferi acea luciditate si constientizare care sa descopere puterea unor experiente sexuale. Viata de cuplu va fi armonioasa, veti sti sa act
Sunteti romantici, dar intr-un mod plin de forta, si in acelasi timp puternic orientati sexual. Puteti insa conferi acea luciditate si constientizare care sa descopere puterea unor experiente sexuale. Viata de cuplu va fi armonioasa, veti sti sa actionati cu tact si cu diplomatie cand si unde trebuie. Sunteti ambitiosi din punct de vedere social si adesea puteti fi propulsati pe scara sociala. Sunteti persoane puternice astazi, dar va puteti manifesta cu prea mare brutalitate in exterior. Exista riscul de a jigni anumite persoane din anturajul apropiat uneori chiar si fara sa vreti. Va preocupa dorinta de a fi prezentabil, fermecator, dar de nepatruns, in scopul de a curta norocul si de a atrage situatii favorabile. Cand va ganditi la sansa, nu va doriti bani sau faima, ci un mijloc favorabil care sa va permita sa faceti deplasari pentru a vedea si pentru a trai viata in toata splendoarea ei. Sunteti capabili sa castigati bani din afaceri, dar acest lucru se datoreaza mai putin norocului si mai mult tactului.

Berbec
Hotarati brusc sa renuntati la serviciu si sa cautati altul, mai putin solicitant. Puteti pierde un interviu pe m otiv ca intarziati sau ca nu va simtiti bine. Va doriti insa un standard mai bun de viata si sunteti dispusi sa va ajutati partenerul in cariera. Inclinatiile vor fi spre posesiune, spre sentimentul de siguranta pe care il ofera averea. Viata sexuala va ofera satisfactii, dar posesivitatea trebuie tinuta in frau.

Taur
Sunteti acaparati de multiple interese, si aveti entuziasm pentru orice va puneti in gand. Evitati dualitatea mintii insa, si ascultati-va eul interior sau macar stati un timp linistiti pentru a putea face acest lucru. Doriti sa va exprimati dragostea fata de o persoana de sex opus care se pare ca v-a picat cu tronc, dar totusi nu indrazniti inca sa faceti o declaratie completa.

Gemeni
S-ar putea sa fiti dezamagiti de o persoana care va este apropiata, dar care a facut anumite greseli si acum orice face in legatura cu dumneavoastra va da de gandit. Puteti fi considerati adevarati razboinici dupa energia foarte mare pe care o depuneti in a-i analiza pe cei dragi, dar si in a-i penaliza. Evitati sa dati verdicte prea repede!Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti pentru a nu fi surprinsi de noutate. Puteti pleca intr-o calatorie in interes personal, care va fi presarata cu multe peripetii.

Rac
Ati fost foarte statornici si acum va revolta lipsa de recunostinta a celor cu care ati fost in diverse tipuri de relatii. Nu puteti schimba destine si nici nu-i puteti influenta prea mult, dar in schimb va puteti schimba radical atitudinea fata de ei. Incercati sa actionati mai mult in acest sens! Aveti grija cum va programati activitatile pentru a avea cu adevarat succes si nu cedati in fata unor jigniri malitioase! Va puneti tot soiul de intrebari, vi se pare ca lucrurile au iesit de pe fagasul normal. Este o mare usurare pentru dumneavoastra sa simtiti ca daca va exteriorizati, totul pare mai usor.

Leu
Va trebui sa abordati o problema mai importanta dintr-un unghi practic, sa nu o mai lasati la voia intamplarii. O greseala care depinde de dumneavoastra poate fi eradicata, indreptata prin exercitiu, dar daca ati esuat din motive ce nu tin de dumneavoastra, trebuie sa analizati circumstantele. Asa veti fi mult mai aproape de succes. Totul se face cu mare rabdare. In viata personala, veti fi placut surprinsi de catre partener, sau s-ar putea sa primiti un cadou de-a dreptul impresionant.

Fecioara


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.