Intr-una din excursiile sale de shopping la Paris, frumoasa, siliconata si foarte bronzata Doria Ivan a avut parte de o experienta extrem de neplacuta, care i-a afectat considerabil pofta de Dior, Versace sau D&G, pentru cateva ore: a fost jefui
Intr-una din excursiile sale de shopping la Paris, frumoasa, siliconata si foarte bronzata Doria Ivan a avut parte de o experienta extrem de neplacuta, care i-a afectat considerabil pofta de Dior, Versace sau D&G, pentru cateva ore: a fost jefuita de un negru, taman in centrul capitalei franceze, in timp ce-si tragea sufletul dupa o cursa nebuneasca prin magazine la o cafea, intr-o piata. Doria a ramas fara geanta, evident de firma, in care nu avea insa decat 300 de euro. „Am avut o banuiala ca s-ar putea intampla asa ceva, pentru ca am tot vazut ca ne dadea tarcoale persoana respectiva. Nu m-am speriat si m-am gandit ca totusi nu sunt in Romania si ca ar trebui sa stau linistita, dar intr-un moment de neatentie, negrul mi-a furat geanta si a disparut. Bine ca am fost inspirata sa-mi las la hotel actele, ca altfel ar fi fost mult mai grav. Asa am scapat ieftin“, ne-a spus fostul iepuras Playboy. Doria era insotita de o buna prietena, care nu a putut sa o protejeze de hoti, pentru ca era si ea doar o domnisoara cu putin peste 1,5 m.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.