A fost premiat cu doua trofee "Golden Globe" si 16 Premii Emmy. B1 TV difuzeaza de maine serialul "24", o superproductie 20-th Century Fox. Ajuns la al saptelea sezon de difuzare in SUA, "24" a generat un adevarat fenomen pe mapamond si a fost constr
A fost premiat cu doua trofee "Golden Globe" si 16 Premii Emmy. B1 TV difuzeaza de maine serialul "24", o superproductie 20-th Century Fox. Ajuns la al saptelea sezon de difuzare in SUA, "24" a generat un adevarat fenomen pe mapamond si a fost construit in jurul unui truc TV revolutionar: se intampla in timp real, fiecare episod imaginand o ora dintr-o singura zi.
Actorul Kiefer Sutherland este producatorul serialului, dar detine si rolul principal, cel al unui agent american implicat in lupta antiterorista.
Conceput ca o drama, "24" il aduce in prim-plan pe Jack Bauer, seful unei echipe de elita CIA, care descopera un plan de asasinare a candidatului la alegerile prezidentiale, David Palmer. Intre timp, casnicia subreda a lui Jack cu sotia sa, Teri, este pusa la incercare de disparitia brusca a fiicei lor adolescente. Bauer nu-si poate permite sa joace dupa reguli: trebuie sa opreasca bombe, virusi, incercari nenumarate de asasinat si sa-si salveze fiica in doar 24 de ore. Primul episod va fi difuzat de la ora 23.00, iar celelalte episoade vor fi urmarite in fiecare sambata de la ora 22.00 si duminica de la ora 23.00. Maine, serialul "24" va avea parte de un comentariu savuros in emisiunea Lianei Stanciu "Dependenti de cinema", care va incepe la ora 22.00.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.