Politistii se confrunta, tot mai des, cu scandaluri care se incheie cu focuri de arma. Doar in cursul noptii de luni spre marti au avut loc trei astfel de incidente, doua in Capitala si unul in Drobeta Turnu Severin. Sirul a fost deschis de un bucur
Politistii se confrunta, tot mai des, cu scandaluri care se incheie cu focuri de arma. Doar in cursul noptii de luni spre marti au avut loc trei astfel de incidente, doua in Capitala si unul in Drobeta Turnu Severin. Sirul a fost deschis de un bucurestean din Cartierul Militari, care si-a impuscat un vecin cu care se luase la cearta. El a scos pistolul cu bile de cauciuc si a tras cand celalalt barbat a iesit in strada inarmat cu un cutit si a incercat sa-l raneasca. Victima a ajuns la spital si este in afara oricarui pericol. La scurt timp, in cartierul Dristor, un alt bucurestean, iritat de insistenta unui cersetor, a scos un pistol si l-a impuscat in umar, dupa care a demarat in tromba. Politistii incearca sa-l identifice pe pistolar. Ultimul incident a avut loc intr-o benzinarie din Drobeta Turnu Severin, unde un samsar de autoturisme aduse de peste hotare, foarte cunoscut pe plan local, a fost batut si impuscat cu un pistol cu bile de membrii unei grupari rivale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.