Inainte de inceperea sedintei comune a celor doua Camere ale Parlamentului consacrata dezbaterii si votarii motiunii de cenzura a PSD, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a confirmat ca partidul sau a facut deja o intelegere cu Partidul Democra
Inainte de inceperea sedintei comune a celor doua Camere ale Parlamentului consacrata dezbaterii si votarii motiunii de cenzura a PSD, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a confirmat ca partidul sau a facut deja o intelegere cu Partidul Democrat in privinta formarii unui nou Guvern dupa adoptarea motiunii de cenzura. Rompres il citeaza pe presedintele Senatului cu urmatoarea declaratie: "A fost o negociere, o intelegere cu PD. Concluzia este legata de formarea unui guvern, cum spune Geoana, de larga respiratie".
Pe de alta parte, presedintele Partidului Democrat, Emil Boc, a declarat, potrivit aceleiasi surse, ca nu exista niciun document si nici macar o intelegere verbala intre PD si PSD.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.